Καλώς ήλθατε στο blog των ελληνικών πινακίδων κυκλοφορίας! Ακολουθεί λίστα με τις τελευταίες παρατηρήσεις όλων των διευθύνσεων της χώρας, ενώ στα περιεχόμενα ιστολογίου θα βρείτε πολλά στοιχεία για όλους τους συνδυασμούς που δόθηκαν, δίνονται ή πρόκειται να δοθούν, τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μοτοσυκλέτες, στην Ελλάδα.

Για συζήτηση ή απορίες σχετικά με τις πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και για να στείλετε τις δικές σας παρατηρήσεις συμβάλλοντας στην ανανέωση της σχετικής λίστας, επισκεφτείτε το φόρουμ των Ελληνικών Πινακίδων Κυκλοφορίας (απαιτείται εγγραφή).

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Κατανομές πινακίδων αυτοκινήτων (Ε.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ. και Δ.Χ.)


Λίστα με τις κατανομές πινακίδων αυτοκινήτων (Ε.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ. και Δ.Χ.) από τη νεότερη προς την παλαιότερη:
Κατανομή στο τέλος του 2015 για όσες διευθύνσεις της χώρας αντιμετώπιζαν έλλειψη (15.284 ζεύγη) και (300 ζεύγη) κρατικών πινακίδων νομικών προσώπων ΚΗΗ.
Κατανομή στο τέλος του 2013 για όλη τη χώρα (230.000 ζεύγη).
Κατανομή στα μέσα του 2010 για όσες διευθύνσεις της χώρας αντιμετώπιζαν άμεσο κίνδυνο έλλειψης, (100.000 ζεύγη).
Προτεινόμενη κατανομή – την ίδια περίοδο - ανά νομό ή περιοχή της Αττικής, προκειμένου το απόθεμα να φτάνει παντού ως την άνοιξη του 2011 το λιγότερο.
Κατανομή Σεπτεμβρίου 2007 (325.000 ζεύγη) και προτεινόμενη κατανομή, η οποία είχε γίνει έτσι ώστε το απόθεμα να τελειώσει σχεδόν ταυτόχρονα στις περισσότερες περιοχές.
Κατανομή στα τέλη του 2006 για όλη τη χώρα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου